Op maandag 21 mei 2018 is de landgoederenroute Heiloo geopend door gedeputeerde Atnan Tekin en burgemeester Hans Romeyn. Dit deden zij door het onthullen van de naam ‘DIE Brug’ over het riviertje de Die. De landgoederenroute is een unieke verbinding tussen de landgoederen Willibrordus, Ter Coulster en Nijjenburg. Het is een combinatie van cultuur, historie en natuur. De landgoederenroute is onderdeel van Groenspoor Heiloo en is ontwikkeld door de inspanning van meerdere enthousiaste partijen.
De route is ongeveer 8 km lang en loopt deels door weilanden. De route door het weiland van Ter Coulster bevat overstapjes en smalle bruggetjes. Daardoor is dat deel van de route alleen te lopen voor geoefende wandelaars en niet toegankelijk voor honden en kinderwagens.

Opening van de brug door Adnan Tekin en burgemeester Hans Romeyn
Bruggetje over de eeuwenoude Ter Coulstervaart, de vaarverbinding tussen kasteel Ter Coulster en het riviertje De Die. De Die was vroeger de hoofdvaarverbinding in Noord-Holland waarlangs bijvoorbeeld de stenen en balken voor de bouw van kasteel Ter Coulster werden aangevoerd.
Overstapje